Kirjaudu sisään

Havainnot

Tankarin lintuasema

Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä Keski-Pohjanmaan lintutieteellisen yhdistyksen jäseneksi, niin täytä liittymislomake BirdLife Suomen sivuilla. Anna yhteystietosi ja valitse jäsenyhdistys-valikosta "Keski-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistys". Liityttyäsi saat uuden jäsenen postia lähiaikoina. Uudet jäsenet saavat BirdLife Suomen liittymislahjan, joka sisältää

• Rissa kiikarissa -lintuharrastusoppaan
  • BirdLife Suomen havaintovihkon
  • Tiira-lehden kotiisi neljästi vuodessa
  • jäsenalennuksen Linnut-lehden tilauksesta
  • Tiira-lintutietopalvelun jäsenominaisuudet

JÄSENET

Vuosittainen jäsenmaksu lähetetään suoraan yhdistyksen jäsenille BirdLife Suomen kautta. Jäsenmaksussa ilmoitetaan tilinumero ja viitenumero, joita tulee käyttää maksua maksettaessa. Osoitteenmuuttokset ilmoitetaan suoraan BirdLife Suomen toimistolle.

KPLY:n jäsenmaksu sisältää Birdlife Suomen jäsenmaksun, Tiira-lehden (4 nro/vuosi), jäsentiedotteet ja Ornis Botnica vuosikirjan. Lisäksi KPLY:n jäsenenä saat jäsentunnuksen valtakunnalliseen Tiira -havaintojärjestelmään. Jäsenä Tiiran käyttöoikeudet ovat laajemmat, jolloin esim. karttoja voi tarkastella suuremmalla tarkkuudella.

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2017

• Aikuiset 25 €